22 Nisan 2018 Pazar

Şile gergi Tavan Malzemesi

Şile gergi tavan malzemesi, gergi tavan modelleri, gergi tavan fiyatları, gergi tavan montajı hizmetleri Albayrak Gergi Tavan tarafından uzman ekip ve kaliteli işçilikle sağlanmaktadır. Son günlerin trendi olan bu tavan sistemleri her ne gergi tavan olarak bilinse de germe tavan, gergili tavan, streç tavan veya stretch ceiling olarak da adlandırılmaktadır. Gergi tavanlar malzemenin alüminyum profile ısıtılarak  gerdirilmesiyle oluşan değişik renk ve dokulara sahip olan bir tavan sistemidir. pvc gergi tavan, polyester gergi tavan, barrisol gergi tavan malzeme çeşitleri kullanılarak, mat gergi tavan, parlak gergi tavan, şeffaf, ve saten gergi tavan modelleri, oteller, okullar, camiler, eğlence merkezleri, villalar, alışveriş merkezleri, ve evlerimizdeki her türlü odalarınızda uygun modern ve şık görünümlü tavanlar elde etmenizi sağlar.

Gerilmiş bir tavan, bileşimi Barrisol patentlerinin sıkı bir şekilde korunan, değişken geometrili parçalara doğru gerilen polimerlerden yapılmış bir plastik ağdır. Mevcut tavandan birkaç santim uzağa yerleştirilmiş, tavanın uçlarına sıkıca tutturulmuş pürüzsüz desteklerle tutulur. Kumaşın ısınması, çok fazla zorlanmadan, soğutulmasına neden olan gerginliği, bu eşsiz yönü sunarak mümkün kılar. Giderek daha fazla, dekoratörler bu yöntemde ebedi tavan modellerini değiştirmek için tartışılmaz bir fırsat görür. Elbette teknik başlangıçta tavanlar için tasarlanırsa, giderek daha fazla insanın duvarlarını süslemek için bir alternatif vardır.

Evde asma tavanların kurulumu konusunda tereddüt duyan insanlar, çoğunlukla ürünün kırılganlığının sürekli onarım gerektirdiğinden korkuyorlar. Bu, bizim tuvallerimizin şaşırtıcı bir katılığa sahip olduğunu ve kırılmadan önce 150 Kiloya kadar kitlelere dayanacaklarını unutmaktadırlar. Eğer çarpıklık görmek korkutucu olabiliyorsa, inanılmaz şeylere hayret edeceğiz "diye kendini eğlendirdi. Ayrıca, geleneksel tavanlar ortamdaki nemden veya yoğunlaşmadan etkilenirken, Albayrak gergi tavanlar su geçirmezdir. Malzemenin elastikiyeti ve mukavemeti nedeniyle su hasarları bile görmek mümkün değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder