11 Nisan 2018 Çarşamba

Cam Masa Baskı Modelleri: Camın zariflik ve mükemmelliği tartışmasız olarak tüm dünyada kabullenilmiş bir gerçektir. Albayrak Ultra Viole Printing olarak camla sanatı buluşturuyoruz. Cam üzerine uv baskısayesinde cam ile harikalar yaratıyoruz. Son zamanlarda moda olan cam masalarınıza baskı işlemlerinizi yüksek kaliteli, kokusuz, alerjisiz ve UV ışınlarına dayanıklı renkleri ve sınırsız tasarım seçenekleriyle sizlere sunuyoruz. Türkiye’nin her yerinden her türlü cam masalara sınırsız model seçenekleriyle baskı işlemlerini yapıp en kısa sürede kargo ile sizlere ulaştırıyoruz. Cam masa baskı işlemleriniz yüksek kalite görüntü ve en uygun fiyatla Albayrak Uv Baskıda.



Cam masa olmadan bir koltuk ne olurdu eksik ve kullanışsız. Kahve fincanı nerede kapatılmalı ya da çay bardağı nerede olmalıdır? Sorun değil - sizin için mükemmel, zarif ve estetik cam baskı masalarımız var! Her oturma odasına ve her türlü mobilyaya, ofise veya büroya sığarlar.

Cam baskı masa levha sertleştirilmiş güvenlik camından yapılmıştır. Özel olarak sertleştirilmiş ve bu nedenle kırılmaya karşı dayanıklıdır. Yüksek kaliteli, kokusuz, alerjisiz ve UV ışınlarına dayanıklı renkleri ile arka baskısı, ilk günkü gibi uzun yıllar boyunca hala parlaklıklarını korur. Ayrıca, baskı göze çarpmayan beyaz koruyucu boya ile kapatılmıştır. Çok çeşitli motifler, mümkün olan en iyi renk doğruluğunu, büyüleyici parlaklığı gösterir. Albayrak UV markasının kendi üretimi, 40 yıllık tecrübesiyle üretmektedir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle telefon ya da e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin. Güveniniz için teşekkür ederiz. Daha fazla duvar resmi, mutfak tezgah arası cam panelleri, duvar dolapları, duvar saatleri, duvar aynaları ve daha fazlası Albayrak UV firmasında bulunabilir. Görüşlerinizi ve değerlendirmelerinizi takdir ediyoruz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder