28 Nisan 2018 Cumartesi

Şeffaf led aydınlatmalı gergi tavan modelleri, Albayrak gergi tavan olarak bir çok gergi tavan modellerinde uygun fiyat, hatasın gergi tavan montajı ve kaliteli germe tavan malzemeleriyle yapılmış projelere imzamızı atmış bulunuyoruz. Led aydınlatmalı gergi tavan modellerimizi, mat gergi tavan, lake gergi tavan, şeffaf gergi tavan, parlak gergi tavan dokularına profesyonel işçilikle gerçekleştiriyoruz. Gergi tavan modern yapısı ve yükselen trendi ile evlerinize yeni bir soluk yeni bir hava katacaktır. Her oda ve alana uygun tasarımlarla Albayrak gergi tavan sürekli hizmetinizdedir. Bizi arayın ücretsi danışmalığımızdan yaralanın. 
 

Gergi tavan kumaşın (pvc gergi tavan, polyester gergi tavan, barrisol gergi tavan) ısıtılarak aluminyum profillere gerdirilmesiyle oluşan bir sistemdir. germe tavanlar, diğer tavan türlerine göre bir çok avantaja sahiptir. 

Bu nedenle, gergin tavanların ana avantajları, hızlı kurulum ve düşük fiyat olarak düşünülebilir, ayrıca tasarım fikirlerinin uygulanması için sonsuz fırsatlar sağlanmış olur. Germe tavanların yapıldığı bezler yanmazdır. Önemli avantajlar aynı zamanda (50 yıla kadar düzgün çalışma ile) dayanıklılık, malzemenin yüksek mukavemeti ve elastikiyetidir (PVC tavanlar  m2 başına 100 kg'lık bir yüke dayanır ).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder