25 Mayıs 2018 Cuma

GERGİ TAVAN İKİ SEVİYELİ RENK KOMBİNASYONU AYDIN

Gergi Tavan iki Seviyeli renk kombinasyonu ile yapmış olduğumuz projelerimizi Aydın ilinde konut ve iş yerlerinde başarıyla uyguladık. Firmamız bünyesinde aydın ve Türkiye'nin her ili için tek renkli gergi tavan, iki seviyeli renk kombinasyonlu gergi tavan, üç boyurlu gergi tavan, desenli gergi tavan, uv baskılı gergi tavan modelleri tasarlanmaktadır. Tasarladığımız gergi tavan modellerini mat gergi tavan, parlak gergi tavan, lake gergi tavan gibi gergi tavan türleri üzerinde uygulamaktayız. Kaliteli gergi tavan malzemesi, gergi tavan montajı ve gergi tavan m2 fiyatları konusunda son derece iddialıyız. Türkiyenin her ililine birinci sınıf malzemden üretilmiş gergi tavan ürünlerimizi göndermekteyiz. Hem pvc gergi tavan hemde polyester kumaş gergi tavan ve barrsol gergi tavan seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Gergi Tavan İki seviyeli Renk Kombinasyonu
Gergi tavan renk kombinasyonundaki zorluk, iki seviyeli tasarımlı bir germe tavanı seçmek için hangi rengin iki katmanı seçilecek. Çünkü şimdi sadece iç mekana uyum konusunda değil, aynı zamanda tavana da iyi seçilmiş renkler konusunda endişelenmemiz gerekiyor. Birbirine tamamlayıcı olan kombinasyonlar vardır ve bunun tersi tavsiye edilmez. En önemlisi nedir diye düşünün:
  • Aynı rengin farklı tonlarını deneyebilirsiniz. Böylece, mavi ve mavi doygun yeşil ve açık yeşil ışığı başarıyla birleştirin;
  • Parlak kırmızı ve sarı renkler nötr beyaz, siyah veya gri ile birlikte en iyisidir. Aynı zamanda iyi görünüyorlar turuncu ile birleştirilebilir;
  • Sarı, kahverengi veya beyazı desteklemek için uygun yeşil tavanlar;
  • Birincil gergi tavan sarı arka plan hakkında, ikinci seviye mavi, siyah, kahverengi veya yeşil olabilir;
  • Pembe ve mor rengi, çikolata ve gri gibi tavana birleştiren zarif görünüm;
  • Bej tuval, kombinasyonda yeterli çok yönlülük olsa da, beyaz veya sarı renk tonlarıyla birleştirmek en iyisidir;
  • Derin mavi uzakta güzel bordo, mor, pembe veya gri;
  • Belki de en pratik renk kombinasyonları - siyah ve beyaz;
  • Gri tavanlar, parlak yeşil, pembe, beyaz veya siyah renklerin ikinci seviyesinde parlaklığını yeniden kazandırır ve parlaklığını verir.
Ama kullanılacak en iyi renk kombinasyonları: pembe, yeşil, bordo, mavi, kırmızı, mor ve kahverengi ile sarı. Ama her durumda, iki ton kendi seçimleri ile koloristki temel kuralları bilmeli veya en azından renk kombinasyonları tablosunu incelemek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder