16 Mayıs 2018 Çarşamba

Burdur Gergi Tavan Modelleri Malzemesi

Burdur gergi tavan modelleri, her ölçüde, her marka ve modelde gergi tavan malzemeleri Albayrak Gergi tavanda. İstenilen membrandan hazırlanmış Burdur ve tüm Türkiye geneline gergi tavan malzemeleri temin hizmetimiz devam etmektedir. Pvc gergi tavan, polyester - kumaş gergi tavan ve barrisol olarak adlandırlan gergi tavan türlerinden hazırlanacak hertürlü gergi tavan modelleri en uygun m2 fiyatları ile yüksek çözünürlük kalitesiyle baskısı yapılmış gergi tavanlarımız aynı gün içerisinde kargo ile en kısa sürede elinizde olacak şekilde gönderilir. Hazırlanan gergi tavanlarımız uzun ömürlü bakım gerektirmez ve montajı kolaylıkla  yapılabilir.
Evinizin duvarlarında yıldızlı gökyüzü, çiçekli bahçe veya Gotik vitray artık bir fantezi değil. Bütün bu fikirler gergin tavanlar yardımıyla gerçekleştirilebilir. Ancak, sedyenin tipi ve dokusu seçimi konusunda zor bir karar almaya hazır olmadan önce. Bu makalede bahsedeceğiz.
Tartışmanın ana konusuna geçmeden önce, sorunun terminolojik nüanslarını inceleyelim. Özellikle - biz genellikle şehir halkı tarafından karıştırılan "asma tavanlar" ve "gergin tavanlar" kavramları arasındaki farkı göstereceğiz:
Asma tavanlar, taban tavanından asılan bir çerçeve üzerine sabitlenmiş alçı levha, mineral elyaf veya metalden yapılmış ağır yapılardır. Bu tuvalleri monte etmek zaman alıcı bir görevdir. Gerilmiş tavanlar ile değiştirilir.
Streç tavanlar - PVC film veya kumaş dikişsiz bir bezle kaplanmış metal veya plastik profilden oluşan bir çerçeve. Kurulum kolaylığı, düşük fiyat ve diğer avantajlar nedeniyle, bu çözüm günümüzde en popüler olanıdır. Makalede bunun hakkında konuşacağız.
Gergi tavanlar - en iyi çözüm?
Bu nedenle, gergin tavanların ana avantajları, hızlı kurulum ve düşük fiyat olarak düşünülebilir, ayrıca tasarım fikirlerinin uygulanması için sonsuz fırsatlar sağlanmış olur. Germe tavanların yapıldığı bezler yanmazdır. Önemli avantajlar aynı zamanda (50 yıla kadar düzgün çalışma ile) dayanıklılık, malzemenin yüksek mukavemeti ve elastikiyetidir (PVC tavanlar 1 m 2 başına 100 kg'lık bir yüke dayanır ).
Streç tavanlar parlak ve mat, inci ve yarı saydamdır. Çözümlerin paleti çok farklı: koyu siyahdan klasik beyaza. Resimleri tuvale uygulamak bile mümkündür. Tasarım söz konusu olduğunda, bu konu karmaşık bir aydınlatma senaryosuna sahip geleneksel tek seviyeli ve çok seviyeli tavanın lehine çözülebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder